Old Stars Band

Algemene informatie:
Vorig jaar op ons eerste festival heeft de Old Stars Band de avond afgesloten met een spetterend laatste nummer ’Amen’. Een deel van het publiek is net als vroeger op de knieën gegaan.
Dit jaar is deze gelegenheidsband weer van de partij. Amen zal niet meer klinken, maar een aantal nieuwe ‘ouwe ‘ hits komen wel voorbij. Het wordt een feestelijk optreden.

De band bestaat uit dezelfde muzikanten als vorig jaar. Zo is Gertie Morsman – uit de bekende Hengelose band Faghm- er. Hilda Claus-Felix – de eerste zangeres van Teach-In- doet weer mee, zo ook Peter van Keulen die in de jaren 60 in de Hengelose band Syndicate heeft gespeeld. Zijn latere band is The Honest Men uit Enschede geworden. Ook Johan Aldenkamp en Fred Odink hebben daarin gespeeld. De Enschedeer Harry Bartelink speelt op 6 november weer sologitaar. Marcel Slot is de slaggitarist. Hij komt uit de net opgeheven Enschedese band SuvX8.

De leden van de band willen nog niet zeggen welke jaren 60 hits ze ten gehore zullen brengen. Wel is het ons opgevallen dat de naam Joe Cocker een aantal keren is gevallen. Dat zegt maar weinig, wij zijn erg benieuwd hoe het programma er uit gaat zien.

Bezetting:

Fred Odink drums
Peter van Keulen toetsen
Harry Bartelink sologitaar en zang
Johan Aldenkamp basgitaar
Marcel Slot gitaar en zang
Gertie Morsman saxofoon en zang
Hilda Claus-Felix

solozang