Loft

Deze band zal de openingsknaller gaan verzorgen!! En die wil je niet missen. De deuren van Metropool gaan eerder open zodat iedereen getuige kan zijn van deze act..


theindeedsLaatste nieuws: T.g.v. een ongeluk is onze zanger Tonnie helaas niet in staat om op te treden op 6 November. We hebben naarstig gezocht en Hennie Schiphauer van The Indeeds uit Enschede bereid gevonden om het merendeel van de zangpartijen te gaan doen, waardoor LOFT alsnog kan optreden.

 

 

 


Algemene informatie:
Het hele prille begin van LOFT ligt in de 60’er jaren als de huidige bassist Erik Schott, zanger wordt in The Few, een school/ vrienden bandje uit de tijd van De Spiders.
Na korte tijd valt de band uit elkaar en het duurt tot 2007, voordat Erik de draad weer op pakt, ditmaal als bassist. Samen met drummer Harry v.d. Ploeg formeren ze een bandje genaamd LOFT (van Lots of Fine Talents)
De band wisselt regelmatig van samenstelling en bestaat sinds het begin van 2016 naast Erik en Harry uit Tonnie Riethorst als zanger, Iepy Roode op gitaar, Reza Jaspers op gitaar, Rob Sarens op toetsen en de dames Joke Goedhart en Janneke Touré als backing vocals.

Muziek genre:
Het repertoire kent een groot gehalte van 60’er jaren muziek, maar daarnaast spelen ze ook nummers uit de Top 2000 tot aan het heden toe.
Dus een band met veel inhoud!

Bezetting:

Erik Schott  bas
Harry v.d. Ploeg  drums
Tonnie Riethorst    zanger
Iepy Roode      gitaar  
Reza Jaspers  gitaar
Rob Sarens  toetsen
Joke Goedhart  backing vocals
Janneke Toure