Editie 2016

6 NOVEMBER 2E EDITIE HENGELO 60’s REVIVAL

Filmpje over de 2e editie van Hengelo 60’s revival, gemaakt door Radio Hengelo TV.

Opname hele optreden van LOFT, inclusief de opening door Ian Lucas.

De volledige line-up is bekend. Opnieuw beat, rock en hits uit de sixties, maar nu ook soul en blues(rock) in heel Metropool. Het is tijd voor de 2e editie van Hengelo 60’s Revival festival.Maar liefst 10 Hengelose bands gaan in de Jupiler Stage en in het Paradijs zorgen voor de sfeer van toen.

timetable-2016 Na 50 jaar zijn de muzikanten van Y-Sect weer bij elkaar om te laten zien hoe het toeging in ’t Kreejenus, ’t Lansink, de Boemerang,  in de Dieselstraat maar ook in de Koala Beat Club in hotel Deters. Leden van The Funny Faces, The Turns, The Thunderbirds, The Jackals en The Brihado’s – Hengelose bands uit de jaren 60- vormen samen de band For-Fun.
Afslag Oele , The Shadolds en The Old Stars Band – met Gertie Morsman van Faghm- zijn terug uit het 1e festival. Black Cats, Freddy Willems Band, Loft, Colours of Blues en Back Track spelen allen muziek van een halve eeuw geleden.

En natuurlijk zijn al je vrienden en vriendinnen er om de verhalen van destijds weer te delen.
Het glas kan overal geheven worden. Beneden in de tent voor het muziekcafé zijn foodstalls om je honger te stillen. De dj’s van vroeger Jaap Heerze, Mans Prinsen en Jenne Smit laten je daar uit je dak gaan op de dansvloer.

Het wordt weer een feest der herkenning uit je jonge jaren.
Voor 14 euro entree kun je dit allemaal meemaken.
Een garantie voor gezelligheid, sfeer en plezier.
Wees erbij en mis het niet